Mulla oli tuossa 8 pv:n työputki ja nyt 3 vapaata, josta siis enää 1 jäljellä :(  liian nopeeta menee aina nää vapaapäivät! nyyh! Eilen oltiin mielenkiintoisessa konsertissa: moottorimusiikin festivaaleilla Rämsöössä.
1831466.jpg
(ei saatu meijän kameralla pimeessä oikein hyviä kuvia.. tässä ehkä paras niistä..)
O:n isän metallipajalla oli toinen konserteista (konela), toiseen emme menneetkään, mutta sekin olisi ollut varmasti mielenkiintoinen! :D  Kohokohta oli kun hallin ovet aukenivat yllättäen ja metsäkone tuli ihan ovensuuhun ja louskutti leukojaan haastavasti... toinen muusikoista vastasi haasteeseen saksofonin soitolla.. :) viäkin pistää hymyilyttään, se oli niin huippukohtaus! ainutlaatuinen kokemus.. No tänään olikin sitten arkisempia askareita.. poimittiin viinimarjoja ja karviaisia ja leikkasin vielä raparperiä matkaan mukaan... eli tehtiin mehua! :) nam! (ja kun muori oli vielä edellisenä päivänä kerännyt vattuja, jotka myös löysivät tiensä pataan, tuli siitä tämännäköinen soppa:

1831532.jpg

Just päästiin pois sateen tieltä.. olin vielä ulkona kun jyrähti ja sitten kun pääsin sisälle ja katsoin ulos niin johan tuli taas vettä kuin esterin sieltä... ;) no jotain positiivista siinäkin--> saa olla hyvällä omallatunnolla sisällä puuhastelemassa ja askartelemassa (+seuraamassa netissä toisten blogeja) ja ehkäpä tulee paljon sieniä! =)