Huh, olipa rankka päivä.. oltiin O:n kanssa shoppailemassa! =)  mutta tälläpä kertaa en ostanut askartelutarvikkeita.. Ideaparkkiin teki kyllä mieli, mutta ei oikein ehtinyt kun lähdettiin niin myöhään liikkeelle. Käytiin muutamissa pikkuliikkeissä, mutta pääasiassa aika meni Sokoksella ja sieltä tulikin sitten ostettua mitäs muuta kun vaatteita! :) Ostin aivan ihanan talvitakin.. oih se on musta niin hieno :)
Eilen kävin eräässä kukkakaupassa ja tällainen ihanuus tarttui sieltä mukaan:
868736.jpg
Marjat on kuin isoja puolukoita! ja sitten siinä nuo valkoiset on kuin kielon kukkia. Tämän kukan nimi on: Lamosalal, kutsutaan kuulemma myös marjasalaliksi. On kyllä musta erittäin mielenkiintoinen tapaus :)
Tää oli siellä kukkakaupassa sellaisessa upeassa valkoisessa lyhdyssä.. sitä en raaskinut ostaa.. ostin sit Prismasta tällaisen:
868730.jpg
Mutta se oli vähän liian pieni tuohon.. No on sille muutakin käyttöä ;) aattelin itse asiassa että voisi tänään pistää parvekkeelle kynttilöitä palamaan. Ostettiin Prismasta myös kaikenlaisia hedelmiä ja aateltiin herkutella niillä tänään telkkua katsellen. Voi vitsi.. vähän kyl tekis mieli ostaa se lyhty.. hmph! Nyt pitäisi mennä askartelemaan muutama kortti :) Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille!