Niin.. tulee tälle heinäkuulle edes yksi kirjoitus tänne blogiini!  ;D  On ollut hieman muuta puuhaa tässä viimeset pari kk.. ja jatkuu vielä..(remontti ja kodin järjestely) mutta en siis ihan tyhjänpanttina ole oleillut ;)  Kortteja tosin ei kovasti ole ehtinyt syntymään ("parit pakolliset" ja äitille pari "tilaus"korttia), mutta ehkä sillekin saralle tulee muutos kun mun askarteluhuonekin rupee jo pikkuhiljaa hahmottumaan, jee! :) Saatiin iso pöytä roudattua sinne, minkä O töistään sai kiikuttaa kotiin.. Siihen mahtuu tarviketta monenmoista ja vielä pari askartelijaakin silti sen ääreen ;) tässä pikkaisen kuvaa mun uudesta valtakunnasta:
1766473.jpg
1766475.jpg
Ylemmässä kuvassa näkyy hieman pöytää ja alemmassa hyllyä, mikä asennettiin pöydän yläpuolelle, että saa siihenkin laittaa jotain, ja niinkuin kuvasta näkyy niin heti keksi sille käyttöä ;) nyt on kukat hauskasti heti nähtävillä (tai osa niistä) että mitä värejä löytyy.. Mä meinaan tein "pienen" tilauksen tuonne ameriikan  maalle (on siitä jo jonkin aikaa).. ja tilasin paaljon kukkia! :D yhdet oli taas ihan megaisoja.. heh mitähän niistä keksii.. (mulle käy aina niin noiden kokojen kanssa..hehee..)

Eli tosiaan kaikenlaista on tässä tullut puuhailtua töiden ohessa.. Uudessa kodissamme nimittäin. Puutarhan hoitokin vie oman aikansa (mm. kukkien kastelu..) tässä hieman siitä kuvaa..
1766482.jpg
Jahas, toista kuvaa en sitten lisännytkään.. Niin mikäs tätä blogia olisi päivittää jos joku laittaisi nuo kuvat valmiiksi tuohon kansioon! ;)