Oltiin eilen pitkästä aikaa O:n kanssa Ideaparkissa käymässä ja pakkohan oli sitten myös sinelliin poiketa ;)
Tottakai! ;D Mm. tämmöisiä tarttui mukaan:
1557854.jpg
Oli "pakko" noita kukkia ostaa, kun ne on näyttäny niin kivoilta.. Ja sit nuo hologrammi tms. 3D arkit oli kivoja, kun ne on valmiiks stanssattu :D 

Huh, viä kun huomisen jaksaa raataa, niin sitten alkaa 3-päiväinen viikonloppu, mikä vielä sisältää sitä mukavaa ohjelmaa! :) Sitä innolla odottelen.. 

Siä ideaparkissa on vaikka mitä ihania kauppoja, mihin en oo edes ehtinyt sisälle käymään.. oikein potuttaa, kun aina siä pitää käydä silleen et ei oo kauaa aikaa.. tai nytkin oli yks jarru matkassa ;) tai kaasu paremminkin, kun halus lähtee niin pian.. vaikka kai me siä ny oltiin, mut niin paljon jäi taas kattomatta.. ajattelin, että siä olis herralleki kivoja kauppoja et viihtyis mut ei ny kovin kauaa kuitenkaan ;)  Ja aivan ihania terassikalusteita kattelin myös, tosin ne tulis sitten verannalle..oli vaan niin pirun jäätävä ilma, että kesämaailmassa tai mikälie olikaan ei paljo ketään näkyny sattuneesta syystä :D me sinne pakkasen uhallakin uskaltauduttiin, mutta meinattiin kyllä jäätyä pystyyn!