Oli tänään sukulaisia kyläilemässä, kun O:lla oli synttäri.. mun siskolla on kanssa samana päivänä syndet, niin tuli sit kaks kärpästä samalla iskulla.. :)  Tein tällasen kortin pikaisesti siskolleni, huono kuva, äitin kameralla sain paremman, mutta sitä en nyt saa koneelle..
836752.jpg
Musta toi oli tosi kiva keiju-kuva ja suht nopee tehdäkin..Harmi kun tää kuva on nyt näin huono, no jos jaksan niin lisään paremman sit myöhemmin.. (nyt tuli muuten taas oikein himo tehdä kortteja, mutta aina kummasti se aika kuluu kaikkeen muuhun, että en ehtinyt kuin alottamaan toista..)
Äsken laitoin muutamia kivoja kuvia vielä lisää asuntomessuilta, mutta sitten painoin jotain nappia et ne hävis.. nyt en jaksa uudestaan laittaa.. Heh, meni kyl täs sit viikonloppu "mukavasti" siivotessa ja leipoessa..no on sekin joskus tehtävä, että hyvä kun vieraiden käyminen pikkasen vauhdittaa sitä aina! :)
Nyt syömään vielä vähän herkkuja, hyi hyi ;D ja sitten nukkuun.. taas se maanantai vaan koittaa.. ei siis kyl taas huvittais yhtään :(
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille kuitenkin! =)