Oli tänään (jälleen..) niin ikävä päivä töissä, että päätin piristää itseäni ja suuntasin tossut kohti uutta Paprusta ja sieltähän löytyi taas vaikka mitä ihanuuksia! : ) Halusin siis vain katsastaa, että miltä uusi Paprus näyttää.. ;) No mm. tällaisia tarttui mun ostoskoriin:

1535854.jpg

Ihania kukkasia! Nuo peltirasioissa olevat ovat kyllä melko kalliita, ja en olekaan siksi niitä vielä raaskinut ostaa.. mutta on ne tosi kauniita! (ovatkohan nuo niitä "kuuluisia" huurrekukkia?!) Eilen huomasin, ettei mulla oikein ole sinisiä kukkasia, joten niitäkin oli "pakko" ostaa.. Eikä ollut myöskään sinistä kissansilmäleimasintyynyä.. Ja molempia olisin tarvinnut! ; D  Nuo paperit on ihanan värisiä mitä on tuossa lehtiössä!

1535864.jpg

Myös tällaisia uusia ihania juttuja halusi välttämättä tulla mun koriini! ;) Jos saisin vielä tänä iltana kokeiltua! :)   Samalla tuli kyllä mukava päivälenkki, kun tuonne Paprukseen hiihtelin. Nyt väsyttäisikin jo, sain varmaan raittiin ilman myrkytyksen! Ostin sitten vielä korttipohjia, mutta niitä nyt ei jaksa kuvailla..