Viikonloppu taas tuli ja meni :( sais olla kolme-päiväinen. Nyt vasta pääsi makuun ja huomenna taas koittaa arki..Eilen oltiin taas mökillä puuhommissa. Siellä on urakka! nyt sentään päästiin jo pinomaan puita, mutta siinäkin on vasta murto-osa.. Hohhoijaa, tosi rentouttava mökkikesä tulossa ;D. Perjantaina oltiin kaveripariskunnan kanssa hohtokeilaamassa. Se on kivaa! sen jälkeen käytiin grillillä nälkäpalalla.. ja vielä baarissa muutamalla, tosin mulla oli vaan kokista lasissa, kun olin kuskina. Mutta oli oikein mukava ilta! Tuommoisia useamminkin!

Enää viikko ja sitten alkaa kesätyöt. Onneksi, kun kyllä jo rahaa kaipaakin! Ensi perjantaina meen käväseen Virossa, eli Galaxy-risteilylle. Eihän siinä suuria aikoja oo maissa olla, mutta ei se mitään. Oli edullinen reissu.. ja ihan extemporee sellainen, kun kaveri vaan sattu kysyyn, niin aattelin et mikä ettei.. ;) nyt en tosin pääse pikkuserkun yo-juhliin.. ois sekin ollut mukavaa..
Nyt tää menee nukkumattia morjestaan. Adios ja kiitokset vielä mun ihkulle saylleni viikon piristyksestä! olen niitä juttuja joka päivä ihastellut ja esitellyt avokilleni ;) *hih*