Eli kuten otsikko jo kertoo, niin kiirusta on ollut Barcelonan loman jälkeen niin, että nyt vasta sain aikaiseksi päivitellä blogia! On tässä sitten tullut tehtyäkin.. töissä olin viime (en siis eilen vaan sitä edellisen) sunnuntain ja puolukkaan ehdimme silloin lauantaina O:n kanssa. Saatiinkin aikas mukavasti, mutta lahjoitettiin ne äiskälle ja muorille. Muori tekee sitten taas vispipuuroa meille ;) nam! Olen päässyt suht hyvään vauhtiin joulukorttien teossa.. Tosin pari ehdin myymäänkin jo :D tässä niistä kuvat:
948797.jpg948809.jpg
Nonniin sainhan ne vierekkäin! :)

Sitten tässä on tullut hiottua opinnäytetyötä (huippuunsa). Eli koululla olen illat viettänyt.. Mutta nyt sen pitäisi olla VALMIS! Ei voi uskoo! :) ihanaa.. mutta kyllä sitä sitten tehtiinkin niinkuin iisakin kirkkoo konsanaan!

Viikonloppuna oli Tampere-päivät (Tampereen synttäreiden kunniaksi). Oli kaikkee kivaa tapahtumaa, mutta me ehdittiin O:n kanssa vain yhteen, sitäkin kivempaan! Eli Tallipihalla oli käsityömyyjiä ja näytöksiä. Siellä mm. seppä, jonka koju oli upeasti "sisustettu" aiheeseen sopien. Ensin olin vähän, että taidan olla hieman pettynyt ja että lähdetään pois, mutta sitten rupesikin löytymään vaikka mitä kivaa!! :) Löysin muutaman joululahjankin sekä itselle kaikkee kivaa.. :) mm. ihanan pipon! minkä mun äiti olisi sitten välttämättä halunnut ostaa! yritin ehtiä uudestaan paikanpäälle ostamaan hänellekin pipon, mutta myyjät olivat jo ehtineet lähteä, harmi! Tämä tallipiha on mahdottoman tunnelmallinen paikka! Ja yllätyksekseni sinne on perustettu oikein käsityöliikkeitäkin! Täytyy mennä uudemman kerran poikkeamaan niissä. :) Tässä kuva kauempaa sisäänmenosta tallipihalle (kahviokin siellä sijaitsee):
948826.jpg
Meillä oli kiire Nokialle tupperikutsuille, joten en tohkeissani ehtinyt ottamaan sisäpihalta yhtään kuvaa! Muistin kameran vasta, kun oltiin jo menossa autollepäin. Niin tuppereilla olin myös eilen ja siellä oli tosi kivoja tarjouksia, joten jotain tarttui hihaan sieltäkin ;).