sehän lähestyy hurjaa vauhtia! Kääk! Mulla on vasta yksi kortti valmiina, vielä ainakin kaksi pitäisi keritä tekemään.. Tässä mennyt taas nää vapaapäivät rempatessa.. Perjantaina menin yöksi töihin, joten lauantaina meni sitten puoli päivää nukkuessa :(
Mutta anyway, tässä kuvaa siitä valmiista kortista ; D  (toiv. äiskä ei käy täällä kurkkimassa!?!)
1526847.jpg

Tekstiin en oo kyllä kovin tyytyväinen, mutta huomasin, ettei mulla taida olla äidille leimasinta.. isälle vaan! : O Ilmeisesti ehkä tilatessa isänpäivä on ollut lähempänä ;) Tuo paperi on Papruksesta.. Ostin sen silloin Maijun korttikurssin yhteydessä.. Leimakuva on musta tosi söpö! :D Väritin sen pro markereilla.. Oon ihan ihastunut niihin ja niitä tulikin lisää sen Heinikan tilauksen mukana.. Tästä kuvasta ei ehkä huomaa, että tuo pallo on "päällystetty" sellaisella koholakalla, mikä on musta aivan ihanaa! Sillä saa hauskoja efektejä aikaan, mitkä on livenä tosi veikeitä (vaik ny ite sanonki ;) ) Tässä yksi kuva, minkä väritin kans pro markereilla, kun testailin vähän.. Siinä on kans noissa kuusenpalloissa sitä koholakkaa! (ja kaulapannassa)
1526851.jpg
Kuva ei oo paras mahd. mut oikeesti otin ainakin 6 kuvaa, ja tää oli sit paras niistä.. (tosiaan se uusi kamera on mun hankinta listalla! mutta ehkä sit joskus, kun tuo remppa ei syö kaikkia rahoja!) (hmm, tuleekohan sitä päivää ;) )